Software voor lerend Nederland

Een goede school-uitrusting houdt anno 2016 niet op bij een goed gevulde etui en een nieuwe agenda. Je digitale uitrusting is minstens zo belangrijk. Is je computer nog snel genoeg? Is je software up to date? Kun je goed genoeg met die software werken? Als het antwoord op ten minste één van deze vragen ‘nee’ is, dan is het tijd om een kijkje te nemen op Slim.nl.

Slim.nl: onderwijskorting op o.a. software

Bij Slim.nl betaal je veel minder voor je software en IT-gerelateerde spullen dan bij andere winkels. Dat komt omdat je leerling van een middelbare school bent. Slim.nl onderhandelt speciale licentieovereenkomsten voor onderwijs met (software)leveranciers als Microsoft, Adobe, Apple, HP, Dell en Norton. Daar profiteer jij van!


Hoe plaats je een bestelling bij Slim?
1. Nog nooit iets besteld:
- Kies voor ‘Ik winkel hier voor het eerst’ Vul je schoolnaam in bij het zoekveld. Vul in leerling, medewerker of ouder. Vul daarna je adresgegevens in en meld je aan.
- Je krijgt nu een email met inloggegevens van Slim op je schoolmail.

Let op: e-mail adressen van onze leerlingen hebben de volgende opmaak: leerlingnummer.ll@ bernrode.nl voorbeeld: 97102.ll@bernrode.nl

2. LOG IN op de site van Slim. Je hoeft 'instelling?' niet aan te vinken. Na het inloggen kan je de software van je keuze opzoeken en bestellen. Het is handig om in de zoekbalk de naam van de leverancier in te typen, zoals Microsoft, Corel, Adobe, Symantec, Vodafone, McAfee. Bestel de software door de juiste versie aan te klikken. 

Let op: 1. het versienummer en de verschillen met andere titels, 2. het besturingssysteem Windows of Mac en 3. de taal Nederlands of Engels. Controleer deze drie heel goed!

3. Ga dan naar je winkelwagen en kies een betaalmethode bijvoorbeeld ideal. Laat de software naar je huisadres sturen. Meestal heb je de bestelling binnen 24 uur in huis. Kijk voor de voorwaarden op de site van Slim.

4. Scheur NIET meteen blij de verpakking open als de software uit enveloppe bevrijd is, maar kijk eerst door het folie heen of je de juiste versie hebt ontvangen. Want eenmaal uit het folie accepteert Slim het niet als retour, want dan heet het 'gebruikt'. Lees de kleine lettertjes op de pagina van Slim!
Bijvoorbeeld "Artikel 4. Levering
   De producten kunnen na opening van de verpakking, c.q. het verbreken van de verzegeling, niet geretourneerd worden, tenzij er sprake is van een aantoonbaar defect."

5. De software is uitsluitend voor thuisgebruik en mag niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden.

Veel succes

DownloadsLees hier de veel gestelde vragen over het Student Advantage programma (gratis thuisversie Office 365)
Leer hier hoe je goedkoop software kunt aanschaffen als je bij ons op school zit.

Gymnasium Bernrode | Abdijstraat 36 | 5473 AG Heeswijk-Dinther | Tel: 0413 - 291342 | Fax: 0413 - 294093 | E-mail: administratie@bernrode.nl