CJP – cultuurkaart activeren 

Hopelijk kunnen we ergens in het voorjaar weer genieten van culturele activiteiten.
We zijn in elk geval voorbereid en alle leerlingen van Bernrode krijgen eind januari 2021 per email een uitnodiging, waarin staat aangegeven hoe de CJP Cultuurkaart te activeren is.
Hiermee kun je gebruikmaken van fikse kortingen en aanbiedingen bij musea, concerten, festivals, bioscopen en…oh, wat lijkt dát lang geleden…

Iets om naar uit te kijken, dus houd je mail in de gaten!

De CJP Cultuurkaart

Met de Cultuurkaart stimuleert de overheid alle leerlingen uit het voortgezet onderwijs om deel te nemen aan culturele activiteiten en zelf (online) kaarten te reserveren.
De Cultuurkaart wordt geactiveerd op een CJP-app en kan door de leerling gebruikt worden als kortingskaart bij culturele instellingen, festivals en bij sommige winkels.
De Cultuurkaart is een kalenderjaar lang geldig (eindigt op 31.12.21) en is een uitgave van CJP, al meer dan vijftig jaar een cultuurplatform voor jongeren.  Op deze kaart staat geen persoonlijk tegoed; het Cultuurkaartbudget gebruiken we op Bernrode collectief om -samen met gemeentelijke subsidies- onze Culturele Projecten te bekostigen. 

Op de website https://www.cjp.nl  is steeds actuele informatie te vinden over het landelijke aanbod. 

Voor vragen kunt u terecht bij mge@bernrode.nl
Marjan van Geffen, cultuurcoördinator