Project Delphi

Helaas hebben we door de enorme belangstelling voor Project Delphi moeten besluiten om de aanmelding voor dit schooljaar vroegtijdig te stoppen.

Verschillende basisscholen uit de regio willen hun groep 8 leerlingen meer uitdaging bieden. De plusklassen en extra lessen volgen ze al, maar zo rond januari is de koek dan toch echt wel op voor deze leerlingen. Het gevolg is dat kinderen hun motivatie voor school verliezen en het gevoel hebben hun tijd maar te moeten uitzitten. Om dat te voorkomen, biedt Gymnasium Bernrode project Delphi aan!

Project Delphi is onderdeel van ons BPS programma. BPS biedt versnelling en verdieping voor (hoog)begaafde kinderen. Bekijk hier ons extra onderwijsprogramma.

Meer informatie en aanmelden

Dit schooljaar is er plaats voor 20 leerlingen om deel te nemen aan Project Delphi. Ouders of leerkrachten kunnen hun interesse kenbaar maken door een e-mail te sturen naar projectdelphi@bernrode.nl. Vervolgens vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Als er meer dan 20 aanmeldingen zijn, wordt er gekeken voor welke leerlingen het project het best passend is.