Actueel
Er is weer voetbalnieuws!
12-12-2017
Dramatische nederlaag leraren in laatste minuut tegen 3A
Deze wedstrijd was al tevoren veelbesproken, met name tijdens de lessen van klas 3A. De leerlingen hebben zelfs deskundige adviezen gekregen van de heer Peters, die hiermee zijn toch al wankele populariteit onder zijn... Lees hier het volledige verslag. (inloggen nodig).
Bibliotheken Heesch en Nistelrode doneren boeken!
12-12-2017

Onze tijd is een periode waarin robotisering een vlucht neemt. Een knuffelzeehond voor hoogbejaarden met Alzheimer, robots die voor een deel de zorg voor zieken overnemen en wellicht helpt een robot de docent in de klas als onderwijsassistent.

lees verder
Zilveren Schoolkantine Schaal 2017!
4-12-2017
Gymnasium Bernrode heeft een zilveren Schoolkantine Schaal 2017 van het Voedingscentrum verdiend. Met de Schaal kan Gymnasium Bernrode laten zien dat de schoolkantine gezond is ingericht. De kantine presenteert gezondere producten aantrekkelijk en opvallend.
lees verder
Busvervoer naar school
24-8-2017
Busvervoer naar Bernrode.
Op deze pagina is alles te vinden over de busdiensten van en naar onze school.
Onze mediatheek is in beweging.
20-9-2017

Zoals steeds meer te zien wordt is onze mediatheek flink in beweging. We zijn de collectie aan het opschonen, waarna we de kasten naar de zijkanten verplaatsen zodat we de ruimte flexibeler kunnen inzetten.. 


lees verder
» nieuwsarchief
Kom ook naar Gymnasium Bernrode!
Gymnasium Bernrode wil voor alle potentiële gymnasiumleerlingen in de regio een goede en uitdagende gymnasiumopleiding bieden. Kennisverwerving in samenhang met vaardigheden en algemene vorming zijn de uitgangspunten. Er zijn mogelijkheden voor verdieping, verbreding en versterking en individuele leertrajecten op meerdere vakgebieden.
» lees hier meer

Gymnasium Bernrode | Abdijstraat 36 | 5473 AG Heeswijk-Dinther | Tel: 0413 - 291342 | Fax: 0413 - 294093 | E-mail: administratie@bernrode.nl