Schoolwiki

Alle schoolinfo op één plek! Overal en op elk apparaat.

Wij vinden het vanzelfsprekend om onze ouders en leerlingen zo goed mogelijk te informeren over het onderwijs van onze school, over de zorg voor onze leerlingen en over veel andere praktische zaken zoals vakanties en lesvrije dagen, lestijden, verlofaanvragen.  Vandaar deze schoolwiki, een handige digitale schoolgids met een slimme zoekfunctie, zodat alle informatie op één plek beschikbaar is en op elk apparaat. 

Schoolgids

Download onze Schoolgids 2023-2024!

7.1 Mentor

Mentoren spelen een belangrijke rol in de begeleiding van onze leerlingen. Onze teamleiders zorgen voor een goede organisatie op het gebied van onderwijs en begeleiding en geven leiding aan de mentoren. Elke leerling op Gymnasium 
Bernrode heeft een eigen mentor. Je kunt als leerling met vragen en zorgen als eerste bij je mentor terecht. Ook begeleidt de mentor de klas als groep. Hiervoor is er onder meer een vast mentoruur ingeroosterd. De mentor volgt de ontwikkeling van de leerlingen en houdt contact met de ouders hierover. De mentor is het eerste aanspreekpunt voor zowel de leerlingen als de ouders.